Hvad koster en begravelse?

Hos Årslev Begravelsesforretning ønsker vi at levere en ærlig og personlig service til en gennemskuelig pris. Derfor giver vi altid en fast og lav pris på forhånd – og skulle noget blive betydeligt dyrere end forventet, betaler vi selv de yderligere omkostninger.

 

Her ser du et eksempel på omkostningerne forbundet med en begravelse:

  • Kiste: 5.200 kr.
  • Bio-urne: 785 kr.
  • Ilægning: 850 kr.
  • Rustvognskørsel til kapel: 995 kr.
  • Rustvognskørsel til ceremoni: 995 kr.
  • Rustvognskørsel fra ceremoni: 995 kr.
  • Bedemands-honorar: 3.200 kr.

 

Det giver samlede omkostninger på 13.020 kr. Bemærk også at ovenstående ikke indeholder udgifter til evt. kistepynt, gravsted, sten samt en evt. mindesammenkomst. Prisen varierer ikke meget fra vores indledende prisforslag, som vi altid giver allerede inden, at processen indledes. I weekenden tillægges 500 kr. pr. kørsel, og vi tager desuden ingen kilometertakst på Fyn.

 

Tillid og tryghed skabes ved gennemskuelighed

I en sårbar situation, er det vigtigste for os at skabe ro og overblik hos de efterladte. Det gør vi bl.a. gennem samtale, hvor vi i fællesskab finder den bedste løsning for jer. Vi giver gerne gode råd i forbindelse med tiden op til og selve ceremonien samt den evt. efterfølgende gravøl. Også i forbindelse med valg af kister tilbyder vi rådgivning, som tager udgangspunkt i særlig lang erfaring. Vores udvalg af både kister og urner er bredt, og vi tilbyder også miljøvenlige produkter i denne kategori. Det er desuden værd at bemærke, at vores fortjeneste på en billig og dyr kiste er den samme, da vi ikke ønsker at ”presse” en uhensigtsmæssig dyr løsning på vores kunder.

 

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Ærlighed skaber tillid mellem mennesker, og vi giver altid et uforpligtende svar på dine spørgsmål. Ring på telefon +45 65 90 20 20, hvis du ønsker at kontakte os – vi kommer gerne ud til folk i Årslev, Langeskov, Nørre Lyndelse, Ringe døgnet rundt. Praktiske udestående, der altid er i forbindelse med et dødsfald, skal ikke bebyrde de efterladte – lad os håndtere disse opgaver.