Om os

Hos Årslev Begravelsesforretning har vi hjulpet efterladte med en værdig afsked med afdøde i mange år. Vi har to afdelinger – i Odense og Årslev – og vi kommer således gerne til kunder på Sydfyn såvel som det centrale Fyn – faktisk dækker vi hele øen. Vi tilgår vores arbejde med stor ydmyghed, og vi ønsker altid at kunne tilbyde en tydelig service til en gennemskuelig og lav pris. Det er vores ambition at kunne tilbyde hjælp, i forbindelse med alle dele af processen omkring en begravelse eller bisættelse, og vi tilbyder derfor også stor fleksibilitet. Vi tror på, at ro er vigtigt i en sårbar situation.

 

Omtanke i arbejdet

Respekt er en kerneværdi i forretningen – både for afdøde, de pårørende og naturen. Vi giver altid en fast og lav pris på forhånd, og så kan vi også tilbyde miljørigtige kister og urner. Kisterne fremstilles af massivt fyrretræ, som vi maler og giver en svanemærket overfladebehandling. Til den indvendige polstring bruger vi økologisk naturbomuld, ligesom madras, dyne og pude er af økologisk fåreuld. Vi tilbyder i denne forbindelse både begravelseskister og bisættelseskister i de miljøvenlige materialer. Urnerne fremstiller vi i hamp og jutehør. Således belastes jorden ikke af skadelige stoffer. Disse urner og kister har endvidere en kortere nedbrydningstid.

 

Tillid og tryghed er udgangspunktet for vores arbejde, og tydelige rammer er en del af alle vores aftaler. Du kan derfor forvente at få forelagt en lav og fast pris, allerede inden vi går i gang. Vi indleder altid med en samtale, der har til formål at afklare det videre forløb. Ofte oplever vi også, at pårørende har en del spørgsmål – vi stiller naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed, så vores kunder foreligges alle muligheder.

 

Lokale bedemænd med lang erfaring

Vi tror på, at det bedste forløb skabes ved en personlig og ærlig dialog. Vores bedemænd er fra lokalområdet, og vi kommer gerne ud til kunder i Årslev, Langeskov, Nørre Lyndelse, Ringe eller andre byer på Fyn. Ønsker du at høre mere om vores bedemandsservice, er du velkommen til at ringe til os på +45 65 90 20 20 eller sende os en mail.

Bedemand Jette Haahr

Bedemand siden 2005 og  bosiddende i Sdr. Nærå og derfor er det en rigtig lokal bedemand, som står for den daglige drift af Årslev begravelsesforretning.